16 december 2022
20:00 -

Kerst in 't Knooppunt

Op 16 december 2022 om 20.00 uur verzorgen wij, vrijwilligers en enthousiaste bezoekers van ’t Knooppunt een gezellige, gevarieerde avond met als thema “komt allen tezamen”.

Deze avond zal in het teken staan van de zogenaamde Christmas Carols, korte sketches, eenakters en muziek, maar dan wel vertaald naar de huidige tijd met een knipoog naar de realiteit. Deze avond is ook geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 10 en zij zijn dan ook van harte welkom.

Zelf zien wij deze avond als een prettig samen zijn met dorpsgenoten, een ongedwongen ontmoeting, waarbij ruimte is voor uitwisseling van gedachten en terugblikken op onze kleine, maar oh zo belangrijke dorpsgemeenschap Ook onze nieuwe dorpsgenoten nodigen we hierbij graag uit.

Laten we samen op deze avond alvast vooruitkijken naar de komende Kerst, voor hopelijk heel veel mensen een warme gezellige tijd. Een hapje en drankje in kerststijl mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

De kaarten á € 10,00 p.p. incl. consumptie zijn te verkrijgen bij ´t Knooppunt tijdens openingstijden, t.w: dinsdag en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur en bij onze eigen supermarkt tijdens openingstijden of op 16 dec. aan de zaal.