10 maart 2023
14:00 -

Appeltaartconcert

In 2023 komen topmusici drie keer naar Valburg om een concert te geven in ’t Knooppunt. Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen zij, van duo tot kwartet, een mooi programma van diverse componisten in een zgn. appeltaartconcert.

Deze musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest, verenigd in de stichting Appeltaartconcerten komen met appeltaart en muziek naar publiek toe, om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen graag op plaatsen waar de mensen makkelijk kunnen komen. Iedereen is van harte welkom, jong en oud, familie, vrienden en andere liefhebbers van klassieke muziek.

Uiteraard wordt er na afloop appeltaart met koffie of thee geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme en informele sfeer van deze concerten. Het eerste Appeltaartconcert is op vrijdag 13 januari om 14.00 uur. De tweede concert is op 10 maart en het laatste concert op 12 mei.

Een kaartje voor dit concert kost € 7,50,- en daarvoor krijgt u niet alleen een mooi muziekprogramma, maar ook appeltaart met koffie of thee. Kaarten kunt u reserveren via ticket@knooppuntvalburg.nl of telefoonnummer 06-30764452. U betaalt bij binnenkomst. Dat kan contact op via pinapparaat.


Telefoonnummer: 06-30764452