Valburgse Bierproeverij

Bierproeverij Valburg

Vlak na de opening van ’t Knooppunt organiseerde Tom en Peter de eerste Valburgse Bierproeverij. En het goede nieuws is dat er in 2022 weer een bierproeverij is.

De bierproeverij wordt vanuit liefhebberij georganiseerd en de 80 deelnemers overtroffen vorig jaar iedere verwachting. Na de positieve reacties was het al snel duidelijk, “In 2022 organiseren we samen met Het Wapen van Valburg weer een bierproeverij in ‘t Knooppunt”.

Op zondagmiddag 30 oktober inloop vanaf 13:30 uur en start om 14:00 uur en op vrijdagavond 4 november inloop vanaf 19:30 en start om 20 uur is er nu plek voor 92 deelnemers. Net als vorig jaar proeven we zes biertjes die allemaal kort worden geïntroduceerd. We sluiten af met een mystery guest. Een opmerkelijk biertje waarvan de identiteit verborgen blijft. Roy van Het Wapen van Valburg zorgt weer voor heerlijke en bij het bier passende hapjes. Tussendoor testen we op ludieke wijze je bierkennis.

Na de aankondiging in de Dorpskrant hebben zich al veel belangstellenden gemeld. Die krijgen een bevestiging en het verzoek om € 32,50 te betalen. Na de betaling is de inschrijving definitief. Voor zondagmiddag 30 oktober zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar en voor vrijdagavond 4 november kan je je aanmelden voor de reservelijst. Aanmelden kan via bierproeverijvalburg@outlook.com.

We gaan er samen weer een mooie bierproeverij van maken.

Bierproevers van Valburg


Agenda

Er zijn nog geen activiteiten