Kunst in 't Knooppunt

Op zaterdag 19 juni en zondag 20 juni 2021 wordt voor de 11e maal de Kunstroute Valburg gehouden, ditmaal in de vorm van een expositie op één locatie. Tien kunstenaars tonen beelden, schilderijen, foto’s, keramiek in het nieuwe Multi Functionele Centrum ’t Knooppunt. Ook dit jaar doen alle leerlingen van de St Jacobusschool uit Valburg weer mee aan deze expositie. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur bent u welkom in ’t Knooppunt, Molenhoekplein 2.

Het Kunstenaars Collectief Valburg is heel blij om dit jaar te gast te mogen zijn in het splinternieuwe gebouw ’t Knooppunt en is maanden geleden gestart met de voorbereidingen om dit evenement tot een succes te maken. De coronaregels worden in acht genomen.

Fotografie
Fotografe Nienke Wiering, toont haar nieuwste werk, bestaande uit….

Schilders
Lucia van Amsterdam, Henny van Daalen, Marianne Klein Breteler, Will Peelen-De Kok en Wendy van der Werf tonen hun nieuwste schilderijen en tekeningen. Het werk varieert van fijne pentekeningen tot folkloristische, exotische en expressionistische schilderijen in alle vormen en kleuren. Diverse technieken en materialen passeren de revue en laten de beschouwer kennis maken met zand, acryl- en olieverf, collages, potlood- en pentekeningen.

Schilder/beeldhouwer
De natuur is voor Liesbeth Brinkhuis een inspiratiebron, zij werkt dit uit in schilderijen, steen of hout. Vorm en structuur zijn leidend, waarbij de voorkeur uitgaat naar organische en abstracte vormen.

Beeldhouwers
Verschillende materialen zoals, hout, metaal, steen, klei, komen in aanmerking als het gaat om het maken van beelden. Marlies van Dijk, Nienke Faber en Mieke Scholten presenteren hun nieuwe werk. Voor deze drie beeldhouwers geldt dat zij allen de eigenheid en mogelijkheden van het materiaal uitbuiten om ieder het eigen thema vorm te geven.


Agenda

Er zijn nog geen activiteiten