Kunst in 't Knooppunt

In de expositie vanaf juni tot en met 30 augustus 2022 wordt werk getoond van cursisten van Lucia van Amsterdam, Nienke Wiering, Liesbeth Brinkhuis en Nienke Faber.

Laat u verrassen door de grote variatie aan werken. Uiteenlopende onderwerpen zijn geschilderd met heldere kleuren of zachte tinten, realistisch of juist abstract. De foto’s zijn gemaakt naar aanleiding van diverse opdrachten tijdens de cursus en laten verschillende opvattingen en zienswijzen zien. De beelden van albast en serpentijn steen zijn prachtig van vorm en afwerking. Het keramiek is vrij en speels en laat vooral zien hoeveel mogelijkheden de klei en glazuur bieden.

De schilders onder leiding van Lucia van Amsterdam zijn: Andrea Rijken, Brigitte Knobbout, Esther Fintelman, Ghislaine Giezenaar, Jolie Schollink  en Michaele Regeer.

De foto’s zijn gemaakt tijdens de fotocursus van Nienke Wiering door: Hans Driessen, Louis van der Ploeg, Marian Klop, Marjan Sondervan, Nicole Fransen, Nikita Garttener, Ronald Heinen, Sabine Schouten.

Mieke Jansen en Toos Rikken hebben de beelden gemaakt bij Liesbeth Brinkhuis.

Het keramiek is van Gerrie-Anne Broekman, Marjan van de Looi, Maria Hurkx, Marlou Boeding en Nienke Wiering, gemaakt bij de keramiekcursus van Nienke Faber.

’t Knooppunt is geopend op dinsdag- en donderdagochtend  van 10.00-12.00 uur, iedere vrijdagavond vanaf 20.00 uur en tijdens alle activiteiten, www.knooppuntvalburg.nl.

Informatie over exposities info@kunstroute-valburg.nl.


Agenda

Er zijn nog geen activiteiten